تاثیر استرس بر ریزش مو

درمان ریزش مو ناشی از استرس، یکی از راهکارهایی است که به افرادی که بر اثر استرس دچار ریزش مو شده اند، توصیه می شود. در واقع امروزه با وجود فشارهای عصبی و ناراحتی های مختلف روحی روانی افراد، میزان ریزش مو به این دلیل بیشتر شده. همانطور که در بخش های دیگر گفته ایم ریزش مو دلایل مختلفی دارد که یکی از آنها استرس است.


ریزش مو بر اثر استرس و اضطراب

افرادی که دچار اضطراب و ریزش مو هستند، باید به این نکته دقت کنند که مطمئن شوند که آیا دارای علائم ریزش موی عصبی هستند یا نه. در حقیقت هنگام مراجعه به پزشک متخصص پوست و مو، وی تلاش می کند تا در جلسات مشاوره اولیه متوجه این نکته شود که علت ریزش مو چیست. سپس با مشخص شدن دلیل آن (که می تواند دلایل مختلفی داشته باشد مانند استرس، ارث، زخم و خارش، بیماری، افزایش سن، مشکلات هورمونی، کمبود ویتامین، ناراحتی های تیروئید، حاملگی، عفونت های پوستی و...) اقدام به درمان های لازم مانند کاشت مو یا ترمیم مو که بعضا به نام های دیگر همچون کاشت موی مصنوعی شناخته می شود کنند. کاشت مو یکی از بهترین روش های درمان طاسی سر می باشد.البته در صورت نیار به انجام این روش فرد می بایست شرایط کاشت مو را داشته باشد.


تاثیر استرس بر مو


اینجاست که اهمیت مشاوره جهت درمان ریزش مو و یا درمان طاسی سر مشخص می شود. نکته ای که بارها درباره آن نوشته ایم. به خصوص اگر فرد به دلایلی مانند استرس و فشارهای عصبی دچار ریزش مو شده باشد. در چنین مواردی اغلب نخست باید شخص جهت درمان مشکلات روحی خود به روان درمانگر و مشاور مراجعه کند و مشکلات خود را در این زمینه برطرف کند و سپس در مرحله بعد اقدام به درمان طاسی سر با استفاده از کاشت مو و یا سایر روش های درمانی برای درمان ریزش مو (مانند مزوتراپی، ترمیم مو ، PRP مو و غیره) کند. چرا که در صورتی که فرد دارای مشکلات روحی و استرس های شدید باشد، حتی بعد از درمان هم ممکن است ریزش موهای سر او ادامه پیدا کرده و حتی بخشی از موهای کاشته شده، بریزند.


از این رو این نکته بسیار اهمیت دارد که درمان استرس پیش از درمان طاسی سر و ریزش مو صورت گیرد. ضمنا این نکته را هم باید در نظر داشته باشید که این عارضه فقط منجر به از دست دادن موهای سر نمی شود بلکه افراد زیادی بودند که دچار ریزش مو در نواحی دیگر از جمله موهای ابرو و ریش شده اند.


اینجاست که اهمیت و ارتباط مستقیم بین اعصاب و ریزش مو به خوبی آشکار می شود.در واقع درمان ریزش مو ناشی از افسردگی و استرس در ابتدا از درمان مسائل و مشکلات روحی و روانی فرد توسط مشاور روانشناس و یا روانپزشک آغاز می شود و سرانجام پس از پایان آن، نوبت به درمان ریزش مو و طاسی می رسد.


تاثیر استرس بر ریزش مو


علائم ریزش مو بر اثر استرس:

استرس چیزی است که هر کسی در دنیای امروزی ممکن است بارها و بارها آنرا تجربه کند. ناراحتی، ترس و نگرانی از بسیاری از مسائل مانند مشکلات جسمی، بیماری، مشکلات شغلی یا تحصیلی، مسائل خانوادگی، ترافیک، از دست دادن نزدیکان و یا اعضای خانواده، گرفتاری ها و ناراحتی های مختلف همه و همه منجر به ایجاد دنیایی پر تنش شده است اما اگر کسی بیش از حد استرس و ناراحتی های روحی داشته باشد، یکی از علائم آن از دست دادن موها و ریزش آنهاست که می تواند هر کدام از سه حالت زیر باشد:


مو کندن:

شاید جالب باشد که بدانید یکی از دلایلی که موجب به کم پشت شدن موهای سر می شود و بیشتر در خانم ها شایع است، مشکل مو کندن یا به زبان علمی "تریکوتیلومانیا" (Trichotillomania) است. این عارضه نوعی ناراحتی و وسواس شدید است که افراد مبتلا به آن ناخودآگاه اقدام به کندن موهای سر، مژه ها و یا موهای ابرو می کنند. این عارضه امروزه در سطح جهان متاسفانه گریبانگیر میلیون ها نفر شده و از آنجا که یکی از خصوصیات زندگی مدرن شهری، افزایش فشارها و ناراحتی های عصبی افراد است، بسیاری از افراد دچار وسواس کندن مو یا تریکوتیلومانیا می شوند. افرادی که دچار این عارضه هستند، عمدتا از خشم درونی، نارحتی های شدید، افسردگی، اضطراب بیش از حد و غیره رنج می برند که باید این مسئله حتما درمان شود.


ریزش مو به دلیل شوک و فشارهای عصبی:

یکی از دلایلی که موجب می شود بسیاری از افراد دچار ریزش مو شوند، این حالت است. یعنی ناراحتی ها و شوک های شدید که معمولا به دلایل عاطفی و یا ترس های ناگهانی ممکن است بروز کند. بسیاری از افرادی که عضوی از خانواده را از دست داده اند، دانش آموزانی که فقط چند ماه یا چند هفته تا کنکور فرصت دارند و دچار اضطراب شدیدی هستند، افرادی که دچار بیماری های سختی هستند و ترس از عمل جراحی و یا ادامه درمان دارند و... که می تواند منجر به از دست دادن موها و کم پشت شدن آنها ظرف مدت کوتاهی (مثلا ظرف دو یا سه ماه) شود. البته چنانچه این حملات عصبی و تنش های روحی برطرف شوند ممکن است ظرف شش الی نه ماه بسیاری از فولیکول موهای ریخته شده مجددا رشد کنند و فرد موهایش را بدست آورد. در صورت عدم رشد مجدد به منظور درمان طاسی سر می توان از روش های مختلف کاشت مو که در میان آن ها بهترین روش کاشت مو ، پیوند مو SUT می باشد استفاده نمود.


تاثیر استرس بر موهای سر

ریزش موی سکه ای به دلیل استرس:

شاید تعجب کنید ولی یکی از دلایل ریزش موی سکه ای ، هم استرس شدید است. بطوری که در بعضی افراد حملات عصبی و نگرانی ها و شوک های روحی شدید می تواند موجب حملات اشتباه گلبول های سفید خون بدن انسان به فولیکول های مو شود و بصورت ناحیه ای و سکه ای بخش هایی از موهای سر و یا ریش دچار ریزش شوند. حتی در مواردی ممکن است این معضل تا جایی پیش برود که بیشتر موهای بدن بریزند.


در چنین مواردی، پس از بهبودی فرد زیر نظر روانپزشک و یا مشاور، باید فرد به یک متخصص و یک کلینیک کاشت مو جهت درمان مراجعه کند. البته مسئله دیگر هم این است که برخی افرادی که دچار ناراحتی ها و مشکلات شدید عاطفی و یا روحی روانی می شوند، بجای ریزش مو ممکن است دچار سفید شدن مو شوند. این مسئله به خصوص در کسانی بیشتر بروز می کند که زمینه ژنتیکی چنین مسئله ای را نیز دارند.


در نهایت این را به یاد داشته باشید که به گفته پیشینیان مان: "ماهی را هر وقت از آب بگیرید، تازه است". هر زمانی که احساس کردید هر یک از مشکلات توضیح داده شده را دچار شده اید می توانید به سرعت جهت درمان ریزش موی عصبی و درمان طاسی سر و برطرف شدن این مشکل به متخصصین و مشاوران روانپزشک مراجعه کرده و پس از برطرف کردن مشکل بطور کامل جهت کاشت مو و یا استفاده از روش های دیگر مانند ترمیم مو ( کاشت موی مصنوعی ) ، مزوتراپی PRP مو و... با کلینیک کاشت مو سینا (رنسانس) تماس بگیرید.


ما با استفاده از جدیدترین و پیشرفته ترین روش ها و همچنین بهترین روش کاشت مو و تکنیک های موجود در جهان، موهای از دست رفته شما را براحتی بر می گردانیم.



جهت معاینه و مشاوره شما میتوانید از طریق واتسپ و یا تلگرام با شماره 09122115442 تماس حاصل فرمایید

}
فرم ویزیت آنلاین کاشت مو



اگر اطلاعات یا دیدگاهی در مورد مطالب این صفحه دارید،لطفا با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید